Esports
Divendres, 22 Març 2013

Pere Anton Mola, el primer balaguerí que participarà a la Marathon des Sables

Avui al nostre espai d’entrevistes parlarem amb en Pere Anton Mola, el primer balaguerí que participarà a la Marathon des Sables al Sàhara marroquí, una de les carreres de llarga distància més dures del món.

Esports
Dimecres, 20 Març 2013

El Club Esportiu Natació Balaguer aconsegueix la tercera posició en la Lliga Provincial de Natació

Molt bons resultats els aconseguits pel CEN Balaguer el passat cap de setmana en l’última jornada de la lliga Catalana de natació organitzada pel CN Tàrrega, amb la participació de més de 270 nedadors de 6 clubs de la província. 

[+] Ampliar

Esports
Dimarts, 19 Març 2013

L'equip d'escacs Vallfogona aconsegueix l'ascens a Segona Catalana per a la pròxima temporada

L’equip A del Club d’escacs Vallfogona pujarà a Segona Catalana després de proclamar-se campió aquest cap de setmana a la categoria preferent de la territorial de Lleida. 

[+] Ampliar

Esports
Dimarts, 12 Març 2013

Genís Angerri, promesa de la base del C.F Balaguer

Aquesta setmana visitem a la base del C.F Balaguer per a conèixer al Genís Angerri Mesalles, una promesa de l'equip pre-benjamí del C.F Balaguer, tot un crack amb la pilota als peus que admira a Messi i a Cristiano Ronaldo.Esports
Dilluns, 11 Març 2013

S'obren les inscripcions de la setmana X-trem per als nens i nenes durant la Setmana Santa

Reportatge de l'edició anterior de la setmana X-trem

Del 25 al 28 de març i coincidint amb les vacances del període de Setmana Santa, la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Balaguer, continuarà amb la setmana X-trem; la vuitena edició no presenta canvis respecte l’edició anterior, en la que els joves d’entre 4 i 15 anys, podran gaudir de nombroses activitats adaptades a la seva etapa escolar i a les necessitats educatives i d’esplai que demanen per passar unes jornades matutines en companyia.

[+] Ampliar

Esports
Dimarts, 05 Març 2013

Robert Martínez millor entrenador català de l'any

El balaguerí va rebre el reconeixment a la 2a Gala Estrelles del Futbol Català

L'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm va acollir ahir la celebració de la 2a Gala Estrelles del Futbol Català, on es van premiar els millors de les diferents disciplines del futbol i futbol sala de casa nostra. 

[+] Ampliar

Esports
Dimecres, 27 Febrer 2013

Es presenta el III Campus d'anglès i futbol Robert Martínez

Per tercer any consecutiu el CF Balaguer organitza per la primera setmana del mes de Juliol, concretament del 30 de juny al 7 de juliol,  el III Campus d’anglès i futbol Robert Martinez, a Naut Aran, en homenatge a l'entrenador de la premier League que va néixer i es va formar a Balaguer. La peculiaritat d’aquest campus és el binomi entre l’anglès i el futbol, fet que el diferencia de la resta de Campus esportius. Això i la qualitat d’un entorn com la Vall d’Aran fan del Campus tot un referent entre les diverses estades de futbol formatiu d’arreu de Catalunya.

[+] Ampliar

Esports
Dimarts, 26 Febrer 2013

El CEN Balaguer segueix en forma un cop finalitzada la lliga aleví

Els nedadors del club han aconseguit tres rècords d'edats i 2 absoluts

El Club Esportiu Natació Balaguer ha aconseguit molt bons resultats en la 6a Jornada de la Lliga Catalana aleví i en el trofeu  disputat aquest cap de setmana a la piscina del CN Cervera. En categoria absoluta cal destacar els següents resultats: 2a posició en 1500 lliures per en Nil Profitós i 3a posició per a en  Pere Barbosa, en els 100 esquena 3r l’Arnau Gràcia, en els 50 papallona 2n en Marcel Porta, la mateixa posició per l’Ismael Profitós en els 50 braça, i 3a posició en 100 papallona per en Roger Sanahuja. En categoria femenina destaca la 1a posició de la Núria Ortiz en els 200 estils, l'Emma Garcia 2a en els 800 lliures i la Jèssica Peró 7a en els 200 lliures. Destacar també la tercera posició de la Sara Puigarnau en els 200 estils a la lliga aleví. Els rècord del club els van aconseguir l’Ismael Profitós en els 50 braça, Nil Profitós en els 800 lliures (absolut) i la Núria Ortiz en els 100 esquena (absolut).

 

Patrocinadors:

2

Col·laboradors: