Opinió
Dimarts, 22 Gener 2013

Balaguer opina: Seguretat a Balaguer

Arran de l'assalt a mà armada que ha tingut lloc a Balaguer aquest passat dilluns a la matinada, hem sortit al carrer a preguntar si els balaguerins es senten segurs a casa seva.

Opinió
Dimarts, 15 Gener 2013

Balaguer Opina: La costa de gener

Els balaguerins noten la "pujada", "garrotada", "clatellada" de gener o altrament dit, el "gener costerut"? Hem sortit al carrer a descobrir-ho!

Opinió
Dimecres, 02 Gener 2013

Desitjos per al nou any

Avui hem sortit al carrer a preguntar quin són els desitjos dels balaguerins per aquest nou any que comença! Quin és el teu desig?

Opinió
Dilluns, 24 Desembre 2012

Balaguer canta nadales

Sortim al carrer per descobrir quines són les cançons de nadal que saben els balaguerins i balaguerines i us desitgem molt bones festes!!!Opinió
Dijous, 22 Novembre 2012

Balaguer Opina: Catalunya i el 25N en el punt de mira

El pròxim 25 de Novembre, els catalans estan cridats a les urnes en unes eleccions que podrien ser històriques. A Balaguer Televisió hem volgut preguntar a 15 ciutadans de diferents àmbits sobre la situació de Catalunya, la importància d'aquests comicis i sobre el que creuen que passarà després d'aquesta data.

[+] Ampliar

Opinió
Dimarts, 06 Novembre 2012

Balaguer opina: Ja tens decidit el teu vot per a les pròximes eleccions al Parlament?

A pocs dies de l'inici de la campanya electoral de les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya hem sortit al carrer a preguntar als balaguerins si ja tenen decidit el seu vot per als comicis del pròxim 25 de Novembre. Influenciarà als balaguerins la campanya electoral o tenen molt clar a qui votaran? No us perdeu les respostes!

Opinió
Dilluns, 29 Octubre 2012

Balaguer Opina: Castanyada o Halloween?

Castanyada o Halloween? Què celebren els balaguerins? Aquí teniu les respostes!

Opinió
Dimecres, 24 Octubre 2012

Balaguer opina: Com veuen el futur els universitaris de la comarca?

Avui hem sortit al carrer a preguntar als joves estudiants universitaris com veuen el seu futur un cop hagin acabat els seus estudis. Aquestes han estat les seves respostes! No us ho perdeu!

Patrocinadors:

Col·laboradors: