Opinió
Dimarts, 16 Octubre 2012

Balaguer Opina: Les escoles catalanes adoctrinen? Què n'opina de la voluntat de Wert d'espanyolitzar els nens catalans?

Avui hem sortit al carrer per preguntar a pares, mares i mestres si creuen que l'escola catalana adoctrina i què n'opinen sobre les recents declaracions del Ministre d'Educació en les què manifestava que la seva voluntat era la d'espanyolitzar els nens catalans.

Opinió
Dimarts, 09 Octubre 2012

Balaguer Opina: Mireu d'on són els productes a l'hora de realitzar les compres?

Avui hem sortit al carrer a preguntar als balaguerins i balaguerines si tenen en compte l'origen dels productes a l'hora de realitzar les seves compres.

Opinió
Dimecres, 19 Setembre 2012

Balaguer opina: Com ha anat el retorn a les aules?

Una setmana després de què els nens i les nenes de Balaguer han tornat l'escola, hem volgut saber com ha anat aquest període d'adaptació tant per a les famílies com per als infants. Hem sortit al carrer a preguntar-ho!

Opinió
Dimecres, 08 Agost 2012

Balaguer opina: Què en saps de la prima de risc?

Hem sortit al carrer a preguntar als balaguerins què en saben sobre la prima de risc, el concepte de moda que des de fa mesos surt diàriament als mitjans. Estem els balaguerins ben informats? No us ho perdeu!Opinió
Divendres, 03 Agost 2012

Balaguer opina: És l'estiu la millor època per lligar?

Calor, piscina, platja, festes majors, vacances... Hem volgut saber si tots aquests aspectes típics de l'estiu influeixen als balaguerins a l'hora de trobar parella i conéixer gent. És per això que hem sortit al carrer a preguntar si a l'estiu es lliga més! No us perdeu les respostes!

Opinió
Divendres, 13 Juliol 2012

Balaguer opina: Què en pensa de les noves mesures econòmiques anunciades aquesta setmana pel govern central?

Hem sortit al carrer a preguntar què en pensen els balaguerins i balaguerines de les noves mesures econòmiques que ha anunciat el govern central aquesta setmana. Aquí teniu algunes de les respostes!

Opinió
Dijous, 14 Juny 2012

Balaguer opina: Què en pensen els balaguerins del rescat a Espanya?

Aquesta setmana les nostres càmeres han sortir al carrer per conèixer l'opinió dels balaguerins i balaguerines sobre el rescat d'Espanya. Aquestes han estat les seves respostes.

Opinió
Divendres, 04 Maig 2012

Balaguer Opina: Què us ha semblat la nova Fira d'aquest any?

Tot just una setmana després d'haver-se celebrat l'edició d'aquest any de Fira Balaguer, sota el concepte Fira Q de Qualitat, hem sortit al carrer per saber què els ha semblat a les balaguerines i als balaguerins aquest canvi en el certamen firal que ha passat de ser multisectorial a centrar-se en el sector agroalimentari. Voleu saber com han digerit els ciutadans aquesta novetat? Doncs no us perdeu el següent vídeo!

Patrocinadors:

Col·laboradors: