Societat
Dilluns, 29 Abril 2013

Milers de persones visiten Fira Q Balaguer

 

Satisfacció entre expositors i organitzadors de Fira Q de Balaguer per la bona acollida que ha tingut el certamen entre el públic. Malgrat que el temps no ha acompanyat, han estat milers les persones que han passejat pel recinte firal i han gaudit i degustat els productes que oferien els prop de 150 expositors.

El delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, va ser l’encarregat de clausurar ahir al vespre Fira Q, després de dos intensos dies en els quals forners, comerciants, productors d’oli, mel, vi o embotits, restaurants, bars i entitats van poder demostrar al públic la qualitat dels seus productes. En aquest sentit, l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, va indicar que aquest és el “camí a seguir”. “Després de dos anys, hem constatat que la nostra referència ha de ser la Q de qualitat, ja que aquí tenim espai per créixer, tenim recorregut”, va afegir. Així doncs, la previsió de l’ajuntament és seguir ampliant el certamen donant cabuda a altres sectors. “El turisme o els serveis a les persones també tenen qualitat, amb la qual cosa en properes edicions podrien estar presents a la fira”, va avançar Roigé, que va recalcar que l’objectiu de la mostra és posar de rellevància que a Balaguer, la Noguera i Lleida hi ha productes i serveis de qualitat. “Aspirem a ser una fira de referència de la qualitat de les Terres de Lleida”, va concloure.

Fira Q va tancar les portes ahir al vespre després de dos dies d’intensa activitat, en els quals es van fer demostracions de cuina i còctels, tastos d’oli i de vi, el concurs i la jornada tècnica de la mel, una desfilada de les botigues presents a la fira, tallers de cuina per als nens, una trobada de puntaires amb més de 300 participants, entre altres.

 
Patrocinadors:

2

Col·laboradors: