Societat
Dilluns, 25 Març 2013

Pep Tarragona, guanyador del I Concurs Cuinetes de Balaguer Televisió i Pigot Dis

Pep Tarragona ha estat el guanyador del I Concurs Cuinetes organitzat per Balaguer Televisió i PIGOT DIS en el que es buscava el millor xef que ha passat pel programa. Tarragona, que competia conjuntament amb els altres 41 participants de Cuinetes fins al moment, va aconseguir ser el més votat en un concurs que va tenir lloc a la xarxa social Facebook.

[+] Ampliar

Societat
Divendres, 22 Març 2013

Destins i propostes estrella d'aquesta Setmana Santa

La Maido Roca, directora de Disseny Viatges BR4, ens explica quins han estat els destins i les propostes preferides d'aquestes vacances de Setmana Santa. Si tens ganes de fer una escapada aquests dies, afanya't perquè encara estàs a temps de planificar-te!

Societat
Divendres, 15 Març 2013

Els projectes de Creu Roja de la Noguera amb Carolina Blàvia

En l'entrevista d'aquesta setmana parlem dels projectes i el treball de la Creu Roja a la Noguera amb la coordinadora de l'entitat aquí a la comarca, Carolina Blàvia.

Societat
Divendres, 15 Març 2013

El parc de Bombers de Balaguer acull un concurs d'excarceració

El parc de Bombers de Balaguer va acollir les proves classificatòries per accedir al concurs català de maniobres de rescat en accidents de trànsit. Hi van participar 9 equips de la regió d’emergències de Lleida

[+] AmpliarSocietat
Dilluns, 11 Març 2013

La plaça Mercadal acull la 7a edició de plaques de cava de Balaguer

Desenes d’aficionats al col•leccionisme han participat aquest diumenge, 10 de març, en la setena Trobada de plaques de cava i col•leccionisme de Balaguer. Des de primera hora del matí, una desena d’expositors han muntat el seu estand a la plaça a l’espera de l’arribada dels primers col•leccionistes.

[+] Ampliar

Societat
Divendres, 08 Març 2013

El Dia Internacional de les Dones amb la Vanessa Gesa

Aquesta setmana a InfoNoguera parlem del Dia Internacional de les Dones amb la Vanessa Gesa, responsable del Servei d'Informació i Atenció a les Dones de la Noguera.

Societat
Divendres, 08 Març 2013

Empresàries de la Noguera reflexionen a Balaguer sobre el paper de la dona en el món empresarial

El Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de Balaguer va acollir ahir al matí la jornada 'Dona, empresa i ocupació', una taula rodona per a la reflexió i el debat en la que diverses dones de la Noguera han explicat la seva experiència al capdavant d’una empresa. L’activitat, organitzada per l’ajuntament de Balaguer i el consell comarcal de la Noguera, va servir per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

[+] Ampliar

Societat
Dimarts, 05 Març 2013

Es presenta la jornada "Dona, empresa i ocupació" on dones empresàries de la Noguera explicaran la seva experiència

El viver d’empreses de Balaguer acull dijous una jornada per commemorar el Dia Internacional de les Dones

L’Ajuntament de Balaguer i el Consell Comarcal de la Noguera celebraran el proper dijous, 7 de març, la jornada ‘Dona, empresa i ocupació’. Una taula rodona, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, per debatre la situació de la dona en el mercat laboral i presentar casos d’èxit de dones empresàries de la comarca. Així ho va explicar ahir la regidora de Serveis a les Persones, Rosana Montané, durant la presentació de la jornada, que es farà de 9 a 14 hores al Centre d’Empreses Innovadores (CEI).

[+] Ampliar

Patrocinadors:

2

Col·laboradors: