Societat
Dilluns, 04 Març 2013

Nou Programa de Fisioteràpia Aquàtica a Balaguer per a dones afectades de càncer de mama

 

El programa es presentarà el proper dijous dia 7 de Març a les 20h del vespre al CAP de Balaguer

Cartell Programa Fisioteràpia Aquàtica

Dins del Programa MOLT X VIURE de l’Associació Contra el Càncer (aecc) i amb la col.laboració del CAP de Balaguer i l’Ajuntament de Balaguer, s’iniciarà a la Noguera un programa de fisioteràpia aquàtica, adreçat a dones que han estat operades de càncer de mama i que tenen problemes o seqüeles derivades d’aquesta intervenció amb l'objectiu de millorar la seva qualitat de vida i prevenir l’aparició de limfedema i si ja ha aparegut, millorar-lo.

[+] Ampliar

Societat
Dilluns, 04 Març 2013

Arriba a Balaguer una nova edició de la trobada de plaques de cava

Reportatge de la VIa Trobada de plaques de cava (edició 2012)

Balaguer acollirà el proper diumenge 10 de març la VIIa Trobada de plaques de cava i altres articles de col•leccionisme 'Ciutat de Balaguer’. Com cada any, s’espera la participació de desenes d’aficionats, que exhibiran les seves col•leccions de plaques, segells, postals, punts de llibre, bolígrafs, calendaris, bosses de sucres, etc.

[+] Ampliar

Societat
Divendres, 01 Març 2013

Jornada de portes obertes amb en Josep Muntada

En l'entrevista d'aquesta setmana d'InfoNoguera parlem amb en Josep Muntada, Director de l'Escola Pia de Balaguer, sobre la Jornada de Portes Obertes que tindrà lloc el proper dia 10 de març.

Societat
Dimecres, 27 Febrer 2013

Les escoles de Balaguer organitzen jornades de portes obertes per a donar a conèixer els centres educatius abans del període de preinscripció d'infantil i primària

Arxiu: Fira de Jocs de Pati de Balaguer on participen totes les escoles de la ciutat

Uns dies abans de l’inici del període de preinscripció per als  ensenyaments d’infantil i de primària que començarà l’11 de març, les diferents escoles de la ciutat organitzaran Jornades de Portes Obertes per a donar a conèixer les instal·lacions i el treball que es realitza als centres.

[+] AmpliarSocietat
Dimarts, 26 Febrer 2013

L'Escola Pia de Balaguer celebra el Carnestoltes amb un flashmob

Per celebrar el Carnestoltes, els alumnes i professors de l'Escola Pia de Balaguer van fer un flashmob al pati del centre coreografiant la cançó "Saps" del grup català Lexu's.

Societat
Divendres, 22 Febrer 2013

I Campus Setmana Santa amb Roger Giribet

En l'entrevista d'aquesta setmana d'InfoNoguera parlem del I Campus Setmana Santa amb en Roger Giribet, Coordinador de l'escola de futbol del C.F Balaguer.

Societat
Divendres, 22 Febrer 2013

El comerciants del centre històric sortegen tres vals de compra

Els comerciants del centre històric de Balaguer han sortejat aquesta setmana els tres vals de compra de 100 euros entre les més de 1.000 butlletes dipositades als 40 establiments que han participat al joc 'Per Carnestoltes, dóna voltes'. Les guanyadores han estat Maribel Rodés, Josefina Pui i Anna Aguiló. 

[+] Ampliar

Societat
Divendres, 22 Febrer 2013

Comencen els treballs arqueològics per salvaguardar les restes del Castell Formós de Balaguer

L’Ajuntament de Balaguer, a través del Museu de la Noguera, està duent a terme una campanya de neteja i documentació de les restes del Castell Formós excavades entre 1969 i 1988. Tot i que es tracta d’una intervenció preventiva, per tal de frenar la degradació de les estructures que estan al descobert, permetrà obtenir per primera vegada una aproximació més realista a la morfologia interna de la residència dels Comtes d’Urgell.

[+] Ampliar

Patrocinadors:

2

Col·laboradors: