Societat
Divendres, 22 Febrer 2013

Visita la fàbrica de Ferrari i aconsegueix descomptes en carburant amb EUROMASTER Díaz Subías

PUBLIREPORTATGE

Euromaster Díaz Subías presenta les promocions de Setmana Santa amb diferents descomptes i sorteigs. Aquestes promocions, que són vàlides des del 15 de febrer i fins al 31 de març, s'apliquen a diversos serveis: canvi de pneumàtics, canvi d'oli i filitres i revisió del vehicle.

[+] Ampliar

Societat
Dimecres, 20 Febrer 2013

Comencen les gravacions del CD per recaptar fons contra el càncer

Aquesta setmana han començat les gravacions del CD per recaptar fons contra el càncer on hi participen 20 veïns de Balaguer. El CD, que es posarà a la venda el pròxim 17 d'abril a diferents comerços de la ciutat, inclourà 17 temes, 3 duets i 14 cançons en solitari.

[+] Ampliar

Societat
Dimecres, 20 Febrer 2013

Conveni entre la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Balaguer per la gestió de les multes de trànsit

Aquest servei, que es fa a través de l'Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals (OAGRTL), permetrà informatitzar tot el procés guanyant en agilitat


(Diputació Lleida) L’Ajuntament de Balaguer s’ha convertit en el primer consistori que ha delegat la gestió de les sancions de trànsit, circulació de vehicles de motor i seguretat viària del municipi a l'Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals (OAGRTL) de la Diputació de Lleida.

[+] Ampliar

Societat
Dimecres, 20 Febrer 2013

Jornada "Dona, empresa i ocupació"

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, 8 de març, el Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal de la Noguera i l'Ajuntament de Balaguer organitzen la jornada "Dona, empresa i ocupació". Un acte amb el qual es pretén positivar la imatge de la dona en el món empresarial, fent visibles diferents models de dones empresàries, emprenedores, directives i executives de la comarca de la Noguera.

[+] AmpliarSocietat
Dimarts, 19 Febrer 2013

El CEI Balaguer acull una trobada de tècnics

Trobada de tècnics al CEI Balaguer (Aj. Balaguer)

Tècnics dels diversos Centres d’Empreses Innovadores (CEI) que hi ha a la demarcació de Lleida s’han reunit avui a les instal•lacions del viver d’empreses de Balaguer per tal de compartir experiències, unificar criteris de gestió i fomentar el treball en xarxa.

[+] Ampliar

Societat
Dilluns, 18 Febrer 2013

La disbauxa arriba a Balaguer de la mà del Rei Carnestoltes

Centenars de persones van seguir dissabte a la tarda la rua de Carnestoltes, en la que van desfilar una trentena de comparses i carrosses entre l'estació de trens i la plaça Mercadal. A la nit es va fer una segona rua fins al Molí de l'Esquerrà on es va tenir lloc el ball de disfresses.

Societat
Divendres, 15 Febrer 2013

El Carnestoltes arriba a Balaguer

Les escoles han estat les primeres a sumar-se a la festa amb diverses activitats

Alumnes de l'escola Mont-Roig celebrant el Carnestoltes

Setze carrosses i dotze comparses desfilaran demà pels carrers de Balaguer amb motiu de la festa de Carnestoltes, que a la capital de la Noguera se celebra una setmana després de la data oficial que marca el calendari. Per segon any consecutiu, es faran dues rues, una de tarda i l’altra de nit.

[+] Ampliar

Societat
Divendres, 15 Febrer 2013

El cementiri de Balaguer guanya 144 sepultures

L’ajuntament de Balaguer ha acabat les obres d’ampliació del cementiri municipal, que li han permès guanyar 144 nous nínxols.

[+] Ampliar

Patrocinadors:

2

Col·laboradors: