Societat
Dijous, 14 Febrer 2013

Més de 120 participants a la Trobada Ocupacional d'Escala en Hi-Fi al Teatre Municipal

El Teatre Municipal ha acollit aquest matí una Trobada Ocupacional amb la temàtica "Escala en hi-fi" on gairebé 130 persones amb discapacitat intel·lectual de les terres de Lleida  i 23 monitors han interpretat les últimes novetats musicals.

[+] Ampliar

Societat
Dimecres, 13 Febrer 2013

El centre històric de Balaguer acull el Mercat de la Ganga

Els comerciants del carrers Major i d’Avall de Balaguer han celebrat avui dimecres, 13 de febrer, el Mercat de la Ganga, una activitat que permet treure al carrer els últims estocs de la temporada d’hivern. 

[+] Ampliar

Societat
Dimarts, 12 Febrer 2013

El Carnestoltes arriba a Balaguer aquest cap de setmana

Reportatge de l'edició de Carnestoltes 2012

Tot ja és a punt per tal de celebrar la festa de Carnestoltes, que enguany a Balaguer tindrà lloc aquest dissabte 16 de febrer. La regidoria de Festes ha preparat un programa del tot engrescador que començarà a les 16.30h amb la concentració de totes les carrosses, comparses i xarangues davant l’estació de trens per tal de començar la rua de la disbauxa a les 17h fins a la plaça del Mercadal on es rebrà al rei carnestoltes i al seu seguici amb tots els honors. 

[+] Ampliar

Societat
Dilluns, 11 Febrer 2013

Lapallavacara va acollir la primera edició del Rastre Jove

Aquest passat dissabte 9 de febrer, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Balaguer, i dins dels les activitats planificades a l’agenda trimestral jove, va organitzar el Rastre Jove, un mercat de segona mà. Més d’una quinzena de joves de Balaguer i comarca van participar-hi. Entre els articles exposats s'hi va poder trobar llibres, música, material informàtic, videojocs, material d’ski, roba i complements, col•leccionisme, entre altres.

[+] AmpliarSocietat
Dilluns, 11 Febrer 2013

180 persones amb discapacitat intel·lectual participaran a la Trobada Ocupacional d'Escala en hi-fi al Teatre Municipal


Teatre Municipal de Balaguer (arxiu)

El proper dijous 14 de febrer de 2013 el Teatre Municipal de Balaguer acollirà una Trobada Ocupacional amb la temàtica de “Escala en hi-fi” on hi participaran 180 persones amb discapacitat intel·lectual de les terres de Lleida

[+] Ampliar

Societat
Dilluns, 11 Febrer 2013

El Teatre Municipal acull una nova edició del concurs de baristes Ciutat de Balaguer

El Teatre Municipal de Balaguer va acollir dissabte una nova edició del concurs de baristes Ciutat de Balaguer, classificatori pel campionat d’Espanya. En total, hi van prendre part cinc baristes, entre els quals hi havia el balaguerí Blai Delsams. 

[+] Ampliar

Societat
Divendres, 08 Febrer 2013

Maridatge a Cal Xirricló amb el Celler Orto Vins del Montsant

Us deixem el reportatge del maridatge de Cal Xirricló amb el Celler Orto Vins de Masroig (D.O Montsant).

Societat
Divendres, 08 Febrer 2013

L’ajuntament de Balaguer ofereix l’ampliació de trams als veïns afectats per la pujada del cànon de l’aigua de l’ACA

Façana de l'ajuntament de Balaguer (arxiu)

L’ajuntament de Balaguer s’ha posat en contacte amb els prop de 450 veïns afectats per la pujada del cànon de l’aigua, que aplica l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), per informar-los que poden dirigir-se a les dependències municipals per ajustar el preu de la factura, sempre que la seva unitat familiar sigui superior a tres membres.

[+] Ampliar

Patrocinadors:

2

Col·laboradors: