Societat
Divendres, 08 Febrer 2013

Jovents ens presenta “El sabor més dolç per aquesta primavera”

Comença l’avanç amb la barreja de colors àcids i cremosos. Colors atrevits, reflexats en diferents peces que donen un punt d’alegria al final de l’hivern.

[+] Ampliar

Societat
Dijous, 07 Febrer 2013

Voluntariat lingüístic amb Balbina Escolà

En l'entrevista d'aquesta setmana a InfoNoguera parlem del Voluntariat lingüístic amb la Balbina Escolà, tècnica comarcal de català de la Noguera.

Societat
Dimecres, 06 Febrer 2013

Alta perruqueria i cursos de formació a Zoovet

El centre ha ampliat l'espai per poder oferir servei a animals més grans i s'ha adherit recentment a Artero Internacional Academy per a formar estudiants en alta perruqueria

Aquest 2013 Zoovet presenta novetats en el servei de perrqueria canina i felina. El centre, dirigit Ruth Baldó, s'ha ampliat recentment per tal de poder oferir servei a animals més grans. D'altra banda, la perruqueria també s'ha adherit  a la xarxa Artero International Academy amb la qual cosa a partir d'ara s'ofereixen també cursos de formació per a perruquers i auxiliar de perruqueria. Els cursos, de 250 hores, doten als estudiants dels coneixements teòrics i pràctics necessaris per a esdevenir professionals d'alta perruqueria.

 

Societat
Dimarts, 05 Febrer 2013

Jogging solidari en l'edició d'enguany de la Mitja Marató Ciutat de Balaguer

Reportatge de la 24a edició de la Mitja Marató Ciutat de Balaguer

Balaguer acollirà el proper 24 de febrer la 25a edició de la Mitja Marató, 16a Diada Atlètica i la 6a Cursa de 10 kilòmetres, unes proves esportives a les que enguany s’hi afegeix un jogging solidari, una cursa de 4,8 kilòmetres que servirà per recaptar fons per a l’Associació l’Estel.

[+] AmpliarSocietat
Dilluns, 04 Febrer 2013

Dia Mundial contra el càncer

Reportatge de les activitats organitzades per la Marató de TV3 per la lluita contra el càncer

Avui dilluns 4 de febrer és el Dia Mundial contra el Càncer. Enguany, la Unió Internacional Contra el Càncer (UICC) dedica la jornada a trencar falsos mites que envolten la malaltia. L’Institut Català d’Oncologia i el Departament de Salut han recollit algunes de les falses creences més esteses entre la població i també entre els pacients. Alguns d’aquests mites s'han divulgat a través de les pantalles de les sales d’espera dels centres sanitaris de Catalunya. A Balaguer Televisió commemorem el dia d'avui amb el reportatge realitzat en motiu de les activitats organitzades per recaptar fons per a la investigació del càncer de la Marató de TV3 d'enguany.

[+] Ampliar

Societat
Dilluns, 04 Febrer 2013

El Mercat de les Rebaixes omple el Passeig de l'Estació

Reportatge Mercat de les Rebaixes 2013

Una vintena de comerciants van participar el passat divendres, 1 de febrer, a la XVI edició del Mercat de les Rebaixes de Balaguer, un certamen organitzat per l’associació de comerciants Balaguer 2021 i que converteix per un dia el Passeig de l’Estació en l’eix comercial de la ciutat. 

[+] Ampliar

Societat
Dilluns, 04 Febrer 2013

Balaguer clou el segon seminari d’empreses innovadores

El passat dijous, 31 de gener, es van entregar els diplomes als prop de 40 alumnes que han acabat el segon seminari de creació d’empreses innovadores al CEI Balaguer.

[+] Ampliar

Societat
Divendres, 01 Febrer 2013

Salut i estètica dental amb la Núria Toledo

En l'entrevista d'aquesta setmana parlem de salut bucodental amb la doctora Núria Toledo de la Clínica Dental Balaguer que també ens ensenya com lluïr un bon somriure amb les últimes tècniques en estètica i ortodòncia.

Patrocinadors:

2

Col·laboradors: