Societat
Dimecres, 16 Gener 2013

Balaguer cantarà contra el càncer


Ciutadans de Balaguer gravaran un CD per recaptar fons per la lluita contra aquesta malaltia

Maqueta del CD

Una vintena de persones de Balaguer gravaran aquest febrer un CD per recaptar fons per la lluita contra el càncer. Així ho ha explicat el productor i director del projecte, Luís Pastor, qui ha afegit que han aconseguit els diners per finançar el projecte gràcies a la col·laboració i patrocini d’empreses i entitats locals.

[+] Ampliar

Societat
Dilluns, 14 Gener 2013

L’associació de comerciants Balaguer 2021 sorteja les tres pagues de 600 euros

L’associació de comerciants Balaguer 2021 va fer el passat divendres el sorteig de les tres pagues de 600 euros entre els clients que durant la campanya de Nadal van dipositar alguna butlleta en els comerços associats. Mònica Pons, Eva Betbesé i Carmen Moreno, totes de Balaguer, han estat les afortunades amb el sorteig de la campanya Extra, extra, paga extra!

[+] Ampliar

Societat
Dilluns, 14 Gener 2013

Homenatge a Joan Arjona per la seva jubilació en un acte de reconeixement per la feina feta al Servei Educatiu de la Noguera durant més de 25 anys

Acte d'Homenatge a Joan Arjona

Aquest dissabte Balaguer va acollir l'acte d'homenatge que institucions, comunitat educativa, companys, familiars i amics van fer a Joan Arjona Sales, responsable del Servei Educatiu de la Noguera durant més de 25 anys amb motiu de la seva jubilació. La sala d'actes de l'ajuntamnet de Balaguer va quedar petita per acollir l'emotiu acte, en el qual tots els participants van lloar la tasca d'Arjona al capdavant del servei des que es va posar en marxa, tant per la capacitat d'aglutinar esforços com d'innovar en nous mètodes pedagògics.

[+] Ampliar

Societat
Divendres, 11 Gener 2013

Astrofotografia amb l'Eduard Garcia

Entrevista a Eduard Garcia en el programa InfoNoguera

A l'entrevista d'aquesta setmana és un plaer tenir amb nosaltres a l’Eduard Garcia, un balaguerí que es dedica a l’astronomia des de fa més de 20 anys, primer de forma amateur i ara ja de forma professional. Actualment treballa al Parc Astronòmic del Montsec, a Àger, i la seva feina com a astrofotògraf ha estat distingida en diversos reconeixements i publicacions a nivell nacional i internacional així com també en exposicions d'arreu del món.

[+] AmpliarSocietat
Divendres, 11 Gener 2013

Cal Xirricló de Balaguer a la Guia Michelin 2013

És el tercer any consecutiu que l'establiment consta en l'apartat de recomanacions de la guia

Reportatge a Cal Xirricló

El Restaurant Cal Xirricló de Balaguer comença l'any de celebració ja que la Guia Michelin ha incorporat per tercer any consecutiu l'establiment de la capital de la Noguera en el capítol de recomanacions. Així, la guia vermella reconeix la trajectòria de la familia Molins que regenta Cal Xirricló, així com la tasca que ha dut a terme el seu equip amb els diferents xefs que ha tingut el restaurant al capdavant en els darrers anys; primer Josep Espluga, seguit de Marc Lorés i actualment el xef Gabriel Jové.

[+] Ampliar

Societat
Dimecres, 09 Gener 2013

Balaguer retarda una setmana el Carnestoltes per reduir despeses i manté les dos rues

Reportatge del Carnestoltes 2012 (Balaguer Televisió, Febrer 2012)

(Aj. Balaguer) Balaguer celebrarà la festa de Carnestoltes el proper 16 de febrer, una setmana més tard de la data que marca el calendari, per tal de reduir al màxim el cost de la festa i mirar que sigui al màxim de multitudinària. Així ho ha avançat el regidor de Festes, Miquel Aige, qui ha afegit que es mantindran la rua de tarda i de nit, aquesta última instaurada l’any passat.

[+] Ampliar

Societat
Dimarts, 08 Gener 2013

Comença la temporada de Rebaixes amb incògnites

El dia 7 de gener, just l’endemà de la festivitat de Reis, va començar la temporada de rebaixes d’hivern. Una tradicional mesura aplicada pel sector comercial que suposa una autèntica temptació per a les economies domèstiques quan tot just s’acaba de deixar enrere una època de forta despesa familiar per les vacances de Nadal.

[+] Ampliar

Societat
Dilluns, 07 Gener 2013

La cavalcada de Reis

Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar dissabte en tren a Balaguer i des de l'Estació van sortir en comitiva fins a la plaça Mercadal, on van ser rebuts per l'alcalde, Josep Maria Roigé i un gran nombre de nens i nenes de la ciutat. Els tres reis d'Orient, van fer els seus parlaments i van atendre les peticions dels infants que els van lliurar les seves cartes.

Patrocinadors:

2

Col·laboradors: