Societat
Dissabte, 05 Gener 2013

Unes 8.000 persones visiten aquestes festes el parc infantil de Balaguer

Balaguer ja ho té tot preparat per rebre els reis Mags aquesta tarda a partir de les 18h

Parc de Nadal (Aj.Balaguer)

Unes 8.000 persones han visitat aquestes festes el parc infantil de Nadal instal·lat al pavelló d’Inpacsa de Balaguer. Segons han pogut constatar els responsables d’aquest espai, cada tarda nens i nenes de 0 a 14 anys, acompanyats de les seves respectives famílies, han omplert de gom a gom el recinte, on s’han fet jocs, tallers i espectacles. El parc de Nadal va tancar ahir a la tarda les portes, amb l’entrega de premis del concurs de dibuix escolar de Nadal.

[+] Ampliar

Societat
Dimecres, 02 Gener 2013

L'Orfeó Balaguerí celebra els 35 anys de la seva directora Enriqueta Tena

Homenatge a Enriqueta Tena (Orfeó Balaguerí)

L'orfeó Balaguerí va homenatjar la seva directora, Enriqueta Tena, pels seus 35 anys al capdavant de la direcció de l'orfeó. En l'acte, se li va lliurar un ram de roses a la directora i es va llegir el següent text escrit pel company cantaire Xavier Cambray:

" Talment com la paleta d’un pintor, un acolorit devessall de sentiments i emocions, s’han vessat dels cors dels cantaires en l’acte d’agraïment al mestratge de l’Enriqueta Tena i Rubió, directora del nostre Orfeó.

[+] Ampliar

Societat
Divendres, 28 Desembre 2012

L’Ajuntament de Balaguer referma la col·laboració amb Creu Roja

Signatura dels convenis (Aj. Balaguer)

L’Ajuntament de Balaguer ha refermat la col·laboració amb la Creu Roja a través de la signatura de tres convenis, que permetran seguir amb l’activitat que l’entitat està duent a terme a la capital de la Noguera.

[+] Ampliar

Societat
Divendres, 21 Desembre 2012

Gastronomia nadalenca amb en Francesc Molins de Cal Xirricló

En l'entrevista d'aquesta setmana parlem de gastronomia nadalenca amb en Francesc Molins de Cal Xirricló que ens dona idees per innovar en les receptes d'aquestes festes.Societat
Divendres, 21 Desembre 2012

Les caixes d'experiències, el regal d'aquestes festes

PUBLIREPORTATGE

A les portes de les festes nadalenques hem visitat a la Maido Roca de Disseny Viatges perquè ens expliqui les últimes novetats en les caixes d'experiència, una opció de regal que cada vegada està més de moda ja que permet elegir quan i on vols gastar el teu regal. Regalar experiències, el regal d'aquestes festes. No us ho perdeu!

Societat
Divendres, 21 Desembre 2012

L’ajuntament de Balaguer i la gestora de l’hospital Jaume d’Urgell signen el contracte per a la construcció d’un nou centre sociosanitari

Les obres començaran a l’abril i acabaran en un any

Signatura del conveni (Aj. Balaguer)

(Balaguer) L’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, i l’administrador del Centre Sociosanitari de Balaguer SL, Pere Alonso, han signat avui el contracte de cessió dels terrenys municipals per a la construcció d’un nou centre sociosanitari. La previsió és que les obres comencin el proper mes d’abril i que estiguin acabades el 31 de març de 2014.

[+] Ampliar

Societat
Divendres, 21 Desembre 2012

Balaguer entrega les claus de dotze pisos de la promoció de la Reguereta

Lliurament claus (Aj.Balaguer)

L’Agencia de l’Habitatge de Catalunya i l’ajuntament de Balaguer van lliurar ahir i les claus de dotze pisos de la promoció de La Reguereta, situada al centre històric de la capital de la Noguera. A partir d’ahir, doncs, els llogaters ja poden entrar a viure al seus nous habitatges.

[+] Ampliar

Societat
Dimecres, 19 Desembre 2012

Mossos i Policia Local posen en marxa el dispositiu Grèvol a Balaguer

Agents dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van iniciar ahir les patrulles conjuntes pels eixos comercials de Balaguer per tal d’evitar furts, robatoris en establiments comercials i estrebades a vianants i clients. L’actuació s’emmarca dins del Programa Operatiu Estacional Grèvol, que des de fa sis anys es posar en marxa a la ciutat coincidint amb les festes de Nadal i l’augment de l’activitat comercial.

[+] Ampliar

Patrocinadors:

2

Col·laboradors: