Societat
Divendres, 12 Abril 2013

El nou sopar maridatge de Cal Xirricló amb Francesc Molins

Aquesta setmana a InfoNoguera parlem del nou sopar maridatge que preparen a Cal Xirricló amb en Francesc Molins.

Societat
Dijous, 11 Abril 2013

La Marató de Sang de Balaguer vol superar el rècord de donacions de l'any passat

Balaguer acollirà el aquest dissabte, 13 d’abril, la sisena Marató de Donació de Sang, en la que s’espera superar les 303 donacions aconseguides l’any passat. De 10 del matí a 10 de la nit, qualsevol persona major de 18 anys i que pesi més de 50 quilos es pot acostar fins al vestíbul de l’Ajuntament de Balaguer a donar sang.

[+] Ampliar

Societat
Dimarts, 09 Abril 2013

Balaguer acull una nova edició de la Festa del Cavall

Reportatge de l'edició del 2012

L’Associació d’Amics dels Cavalls de la Noguera celebrarà aquest cap de setmana una nova edició de la Festa del Cavall, que tindrà com a acte central els tradicionals Tres Tombs a Cavall que es faran diumenge a la 1 del migdia a la plaça del Mercadal de Balaguer.

[+] Ampliar

Societat
Dilluns, 08 Abril 2013

El disc "Balaguer canta contra el càncer" ja està a la venda a diversos comerços de Balaguer

La sala d'actes de l'Ajuntament de Balaguer va quedar petita aquest divendres en la presentació del disc 'Balaguer canta contra el càncer'. Es tracta d'una iniciativa solidària en la qual hi han participat una vintena de ciutadans de Balaguer versionant cançons com Paraules d’amor, Boig per tu, Piano man, Hallelujah o Que tinguem sort.

[+] AmpliarSocietat
Divendres, 05 Abril 2013

Parlem de la VI Marató de Sang del proper 13 d'abril amb en Jordi Pedrós

El dissabte dia 13 d'abril es celebra la 6a edició de la Marató de donació de sang a Balaguer, a l'Ajuntament, de 10 del matí a 10 del vespre. La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST), compta amb la implicació de l'Ajuntament de Balaguer i l'Associació de Donants de la Noguera.

[+] Ampliar

Societat
Dijous, 04 Abril 2013

Comença a Balaguer el taller 'Créixer en Família 0 a 3 anys' adreçat als pares i mares de nens i nenes d'aquestes edats

Ahir va començar a Balaguer el taller 'Créixer en Família 0 a 3 anys' adreçat als pares i mares de nens i nenes d’aquestes edats. Es tracta d'un programa de suport a la parentalitat creat per la Secretaria de Família i que té l’objectiu d’orientar, reforçar i donar eines als pares i les mares en l’educació dels seus fills i filles.

[+] Ampliar

Societat
Dimecres, 03 Abril 2013

Aquest divendres es presenta a la Sala d'Actes de l'Ajuntament el CD "Balaguer canta contra el càncer"

El proper divendres, 5 d’abril, a les 8 del vespre i a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, es presentarà el disc ‘Balaguer canta contra el càncer’, impulsat per un grup de ciutadans per tal de recaptar fons per la lluita contra aquesta malaltia, segons ha explicat el  productor i director del projecte, Luís Pastor.

[+] Ampliar

Societat
Dimarts, 26 Març 2013

Jovents presenta les noves tendències en moda infantil en una desfilada

Us deixem els millors moments de la desfilada infantil que va organitzar la botiga Jovents de Balaguer i on van participar nens i nenes de la ciutat per presentar la nova col·lecció primavera-estiu 2013 d'ESPRIT.

Patrocinadors:

2

Col·laboradors: